Uvjeti poslovanja

UVJETI POSLOVANJA

Na uvjete poslovanja i korištenja stranica www pecenec.hr i sklapanja ugovora na daljinu putem sredstva daljinske komunikacije primjenjuju se prvenstveno ovdje navedeni Uvjeti poslovanja i korištenja, osim u slučaju da se ugovorene strane (Prodavatelj i Kupac) ne dogovore drugačije. Uvjeti poslovanja i korištenja podliježu Zakonu o zaštiti potrošača (NN 41/14) te Zakonu o obveznim odnosima (NN 35/05 i NN 41/08).

Pri naručivanju proizvoda iz kataloga trgovine Kupac će odmah biti upoznat sa svim propisanim podacima iz članka 57. sukladno članku 66. točka 2. Zakona o zaštiti potrošača.

Svi sadržaji objavljeni na pecenec.hr katalogu vlasništvo su Šestan Busch d.o.o ili se koriste uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svako kopiranje, mijenjanje, distribucija, povezivanje objavljivanje ili prikazivanje sadržaja bez izričitog pismenog odobrenja od strane Šestan Busch d.o.o. strogo je zabranjeno.

TROŠKOVI DOSTAVE obračunavaju se pojedinačno za svaki paket i dogovaraju se direktno sa kupcem. Ako kupac prilikom preuzimanja paketa uoči oštećenja na paketu isti nije dužan preuzeti i mora reklamirati proizvod (paket).Dostavu vrši prijevoznik kojeg odabere jedna od strana.

 

Šestan Busch d.o.o. zadržava pravo pogreške u opisu i fotografiji pojedinog artikla. Ukoliko niste sigurni u stvarna svojstva ili izgled pojedinog proizvoda, molimo Vas da nas kontaktirate na email :

sestan-busch@ck.t-com.hr  

NAČINI PLAĆANJA

  1. Plaćanje pouzećem: Iznos računa podmirujete u gotovini prilikom preuzimanja paketa.
  2. Internet bankarstvo: virmansko plaćanje prema ponudi
  3. Ostalo – u dogovoru sa kupcem

ISPORUKA PROIZVODA: Naručene artikle isporučujemo prema dogovoru sa kupcem nakon uplate. Besplatna dostava je za one artikle koji su plaćeni prema ponudi u cijelosti osim ako nije drukčije dogovoreno između kupca i prodavača.

VALJANOST PONUDE

Ponudu koju šaljemo nakon izvršene narudžbe putem Web kataloga vrijedi 2 dana. Nakon 2 dana ponuda nije više valjana te je potrebno ponovno izvršiti narudžbu.

OBAVIJEST O NAČINU PISANOG PRIGOVORA POTROŠAČA

Sve prigovore sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (N.N. 41./2014.), možete poslati putem pošte, telefaksa ili elektroničke pošte kao i u poslovnim prostorijama tvrtke.

Ostali načini podnošenja prigovora:

  • Na adresu: Šestan Busch d.o.o., Industrijska zona 3, 40323 Prelog
  • Na e-mail adresu: sestan-busch@ck.t-com.hr
  • Na fax broj: 385 (40) 646 300Odgovor na Vaš prigovor zakonski moramo dati u pisanom obliku najkasnije u roku 15 dana od dana primitka prigovora. U suprotnom se možete obratiti Državnom inspektoratu ili Udruzi za zaštitu potrošača.Šestan Busch d.o.o zadržava pravo izmjene ovih uvjeta i pravila bez prethodne najave. Uvjeti poslovanja su sukladni zakonima Republike Hrvatske. U slučaju eventualnog spora trgovac i potrošač će spor riješiti mirnim putem, a ukoliko nije moguće nadležan je redovno nadležan sud u Čakovcu.
  • Ukoliko prihvaćate uvjete korištenja, prihvaćate i Opće uvjete poslovanja.
  • ili podnijeti u poslovnim prostorijama na adresi Industrijska zona 3, 40323 Prelog. Kako bi Vam sukladno članku 10. stavak 5. Zakona potvrdili primitak pisanog prigovora, a zatim i na isti odgovorili, molimo Vas da navedete točne podatke za primitak istog.

Kontakt

ŠESTAN-BUSCH d.o.o.
Industrijska zona 3
40323 PRELOG
OIB: 03410818430
Tel: +385 (0)40 646 330
Fax: +385 (0)40 646 300
E-mail: sestan-busch@ck.t-com.hr